Let hierop bij het kopen van een trampoline

Let hierop bij het kopen van een trampoline

Trampolines zijn tegenwoordig een hot item vanwege hun gebruik in veel parken en vakantieparken. De trampoline zelf is erg leuk, maar het springen is belangrijk voor de meeste kinderen en ouders. Om een ​​betaalbare prijs voor een kwaliteitstrampoline te krijgen, moet je weten waar je een trampoline kunt kopen. Een Berg trampoline online bestellen is een idee. 

Licht en klein

Trampolines zijn erg licht en klein, dus ze passen in elke ruimte waarin je ze plaatst. Als je niet genoeg ruimte hebt voor een gewone, dan kun je altijd een mini-exemplaar nemen dat kan worden opgevouwen, dus je hebt er maar een paar centimeter breedte. Er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen, zodat je jouw ruimte er uniek en de jouwe kunt laten uitzien. Wanneer je naar een verkooppunt voor trampolines gaat kun je hier alle verschillende kleine en ook grotere trampolines bekijken. Het is mooi om alle verschillende mogelijkheden te zien en ook uit te testen. Wanneer je met kinderen gaat dan zal het wel moeilijker worden om een keuze te maken. Waarschijnlijk willen ze meer dan één trampoline kopen. 

De prijzen

De prijzen voor trampolines zijn afhankelijk van het merk, waaruit het is gemaakt en hoe groot het is. De meeste van de goedkopere kun je online kopen of bij de plaatselijke sportwinkel. De grotere, duurdere modellen moet u betalen om persoonlijk te kopen en zelfs dan krijg je mogelijk nog niet dezelfde korting die je online kunt vinden. Het is goed om ook op het internet te kijken naar de verschillende aanbiedingen en soorten trampolines. Hier kun je ze niet direct zien. Door de foto’s en video’s krijg je vaak wel een goed beeld. Van achter de computer bespaar je jezelf een middagje springen bij de dealer zelf. Het is wel minder spannend. Wanneer de trampoline echter aankomt is het wel dubbel zoveel genieten. 

Veiligheid

Wanneer je besluit een trampoline te kopen, moet je rekening houden met de veiligheidskwesties die moeten worden aangepakt. Denk aan de juiste bescherming rondom de trampoline. Koop hier ook de juiste spullen voor wanneer je bij een dealer bent of wanneer je online aan het shoppen bent voor een trampoline.

Op zoek naar een tafeltennistafel? Let op de volgende punten!

Op zoek naar een tafeltennistafel?  Let op de volgende punten!

Tafeltennis heeft een lange weg afgelegd vanaf zijn oorspronkelijke incarnatie. Het was een houten mand met een net eraan vast. Ik denk dat je kunt zien waar dit naartoe gaat. Het grootste verschil vandaag is dat het is uitgegroeid tot een sportevenement op zichzelf. Een Ping pong tafel kopen bij tafeltennisland is ook heel gewoon geworden en veel mensen doen dit ook. 

Wat mag je verwachten als je op zoek bent naar een tafeltennistafel? 

Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden voordat je er een koopt. Je wilt een tafel die past bij jouw budget en die past bij jouw behoeften. Als je denkt dat je er niet een kunt betalen, kun je online kijken om te zien welke tafels er beschikbaar zijn.

Aandachtspunten tafeltennistafel

Een goede tafeltennistafel

Een goede tafeltennistafel zorgt ervoor dat je kunt ontspannen, omdat je er gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit is van vitaal belang omdat beweging, gezien het kleine karakter van een tafel, cruciaal is om goed te spelen. Het moet breed genoeg zijn om je rond de tafel te laten bewegen zonder tegen de zijkanten te stoten. Met een goed model moet je ook dicht bij de bal kunnen komen.

De oppervlakte

Er moet ook een tafeltennistafel worden ontworpen voor alle soorten oppervlakken. Controleer het oppervlak van de tafel goed. Het moet rubber, hout of plastic aankunnen. Ik zou ook willen vermelden dat een tafeltennistafel geen scherpe randen mag hebben.

De winkel of online?

De beste plaats om een ​​tafeltennistafel te vinden, is in een winkel. Het is waarschijnlijk dat je veel verschillende modellen zult vinden. Een goede selectie zijn de basistafel met net, de directietafel zonder net en de compacte tafel. Je zult ook veel geweldige accessoires vinden, waaronder rackets, grepen, maskers en handschoenen. Elk van deze items moet alle benodigde informatie bevatten om ervoor te zorgen dat u de beste tafel voor uw behoeften koopt.

Verschillende soorten ladders

Verschillende soorten ladders

Iedereen heeft wel eens op een ladder gestaan. Maar is het je wel eens opgevallen dat er verschillende soorten ladders zijn? Iedere ladder heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Wij leggen een aantal van de populairste ladders uit in dit artikel!

De Bordestrap

De eerste is een vrij bekende: de bordestrap. Misschien zegt de naam je nog niet veel, maar je hebt hem ongetwijfeld wel eens gezien. De bordestrap heeft zijn naam te danken aan het plateau (“bordes”) boven de laatste trede. Hierdoor kun je veilig en stabiel staan, of je kunt spullen (zoals een verfblik of een emmertje sop) op het bordes zetten. Ideaal dus voor het verven of schoonmaken! Over het algemeen heeft de bordestrap aan één kant treden om op te lopen. De andere kant dient puur ter ondersteuning. Naast de “gewone” bordestrappen voor particulieren, zijn er ook professionele bordestrappen met bijvoorbeeld leuningen en wieltjes. Denk bijvoorbeeld maar aan die mega bordestrappen die je vaak tegen vliegtuigen ziet staan! Je kunt bordes trappen kopen bij Rolsteiger.net

De dubbele trap

Zoals je misschien al kan raden heeft de dubbele trap aan twee kanten treden zitten. Deze kun je dus vanaf beide kanten beklimmen. Een voordeel hiervan is dan ook dat je er tegelijk samen met iemand anders op kan klimmen, bijvoorbeeld als je iets moet optillen of bevestigen. De kleine variant hiervan wordt vaak als opstapje gebruikt in het huishouden. De grotere uitvoering is ideaal voor klussen buitenshuis. 

De schuifladder

Weer een andere ladder is de schuifladder, ook wel “opsteekladder” genoemd. Dit zijn meerdere ladders die in 1 constructie zijn verwerkt. Hierdoor kun je ze dus uitschuiven, waardoor je een hele lange ladder kunt maken. Deze wordt dus gebruikt bij grote hoogtes, zoals het bereiken van dakgoten en schoorstenen. 

De telescoopladder

Een vrij onbekende ladder is de telescoopladder. Net als de schuifladder is deze in hoogte te verstellen, maar op een net iets andere manier. Hierbij schuif je namelijk trede voor trede uit, net zoals bij een telescoop. Vandaar de naam!

Steigers

Steigers en ladders zijn natuurlijk niet helemaal hetzelfde, maar ze worden meestal wel voor dezelfde doeleinden gebruikt. Daarom kon ook de steiger niet ontbreken in deze lijst! uiteraard zijn er ook weer verschillende soorten steigers.

Verschillende soorten ladders

Voordelen van zwembadafdekking

Voordelen van zwembadafdekking

Het schoonhouden van je tuin en zwembad hoeft niet al te lastig te zijn. Vooral als je ervoor kiest een zwembadafdekking te nemen. Waarom is het nu zijn om een zwembadafdekking te hebben? In dit artikel vertellen we je er meer over de voordelen van de zwembadafdekking. 

Voorkom veelvuldig onderhoud

Houd je er absoluut niet van om veelvuldig in de tuin te kunnen werken? Dan is het zeker verstandig om zwembadafdekking te nemen voor je zwembad. Het zorgt er namelijk dat het zwembadwater schoon blijft. In de winter en herfst is de kans namelijk zeer groot dat er allerlei takjes en bladeren in het zwembad terecht zullen komen. Niemand zit er op te wachten telkens het zwembad schoon te maken. Hierbij is het dus erg gemakkelijk om je zwembad te voorzien van zwembadafdekking. 

Warmteverlies zwembad tegengaan 

Als je een duik in je zwembad wilt nemen is het altijd wel zo fijn dat je dit doet in zwembad met lekker warm water. Als je jouw huidige zwembad niet juist afdekt zal dit gevolgen hebben voor de warmte in het zwembad. Vooral in de nacht kan het water namelijk erg snel afkoelen en hiervoor moet behoorlijk wat energie vrijkomen om het water op temperatuur te houden. Wil je warmteverlies bij je zwembad voorkomen dan is het ook verstandig om zwembadafdekking aan te schaffen of deze zo snel mogelijk te vervangen. 

Extra veiligheid in de tuin 

Het schoonmaken van een zwembad kan vervelend zijn, maar het is vooral belangrijk dat veilig rondom het zwembad gelopen kan worden.  

Heb je thuis nog kleine kinderen of huisdieren rondlopen? Dan kan het ook geen kwaad om wat extra zekerheid in te bouwen in de tuin. Door je zwembad te voorzien van een zwembadafdekking kun je voorkomen je kinderen of huisdieren het zwembad invallen.

Redenen om een beukenhaag te kopen

Redenen om een beukenhaag te kopen

Mensen besteden graag veel tijd in hun tuin, ze begeven zich graag in de natuur en de eigen tuin is de ideale plek om te ontspannen wanneer het goed weer is. Mensen vinden het vaak wel belangrijk dat de tuin een plek is waar ze veel privacy hebben, daarom zie je bij veel mensen in de tuin een schutting staan of juist een haag. De beukenhaag is een van de populairste haagplanten in Nederland, wij vertellen je waarom.

Het is een mooie plant

Dit is gelijk een hele belangrijke reden, de beuk is ook gewoon een hele mooie, volle plant. Tijdens de warmere seizoen hebben de bladeren van de beuk een mooi frisgroene kleur, in het najaar krijgen de bladeren echte najaars kleuren zoals rood, geel en oranje. Het is dus een plan dat nooit zal vervelen. Overigens is de plant officieel een bladverliezende plant maar toch zal hij amper bladeren verliezen in de winter, hij behoudt dus het hele jaar de privacy. 

Eenvoudig in onderhoud

De beukenhaag is makkelijk in onderhoud en ook makkelijk te snoeien. De beukenhaag heeft ten eerste weinig eisen aan de grond waarin hij staat, al houdt hij niet echt van natte wortels. dus wil je een beukenhaag kopen en heb je in de tuin te maken met een hele vochtige bodem, houd hier dan rekening mee. De beukenhaag dient twee keer per jaar gesnoeid te worden, eenmaal in het voorjaar en in het najaar nog een keer, op deze manier komt de beukenhaag strak de winter door. Het wordt ook aangeraden om jaarlijks de grond een keer te bemesten om de plant mooi en sterk te houden, de mest zorgt ervoor dat de takken stevig blijven en dat de bladeren hun mooie kleur behouden. Het beste moment om te bemesten is na de voorjaarssnoei, hoewel de beukenhaag een sterke plant is lijden ze er toch wel wat onder. Door te bemesten stel je de plant in staat om sneller te herstellen. Je kan de haag eventueel nog een keer bemesten na de najaarssnoei, aangezien de grond dan redelijk uitgeput kan zijn. 

Gunstig geprijsd

Als je bovenstaande voordelen allemaal leest, zou je zeggen dat je toch te maken hebt met een plant uit een duurder segment. Toch is de beukenhaag voordelig in aanschaf, een reden waarom hij ook zo populair is. Zeker de beukenhaag met een blote wortel is voordelig in prijs, deze zijn wel enkel tijdens het winterseizoen te verkrijgen.

Wat te doen met je schutting?

Wat te doen met je schutting?

Iedereen heeft een schutting om zijn huis of om zijn tuin. Het beschermt je tegen dieven en geeft je privacy. Verder kan het ook decoratieve doeleinden hebben en maakt het je tuin helemaal af. Vaak zijn schuttingen onafgewerkte muren. Dat is vaak zonde omdat het je tuin compleet kan maken. Hierbij dus een aantal ideeën voor een passende schutting. 

Hout

Een van de bekendste materialen om een schutting mee te maken is hout. Dat is vaak makkelijk en ook de goedkoopste manier. Vaak heb je ook verschillende soorten hout waaronder bamboe en pallets waaruit je een schutting kunt maken.  Je kunt de schutting zelf plaatsen of door iemand laten plaatsen. Zorg er wel voor dat de schutting diep genoeg in de grond staat zodat die niet om kan vallen. 

Lekker groen

Naast een houten schutting kun je ook kiezen voor groen. Daarmee wordt een schutting van haagplanten bedoeld. Je kunt die planten bij beukplanten.nl aanschaffen, ook krijg je er gelijk onderhoudstips bij. Let er wel op dat je het goed beplant omdat er natuurlijk bladeren afvallen. Het is een natuurlijke wijze waarmee privacy kunt krijgen.

Toch open?

Voor als je niet zoveel privacy nodig hebt of vrijstaand woont dan kun je ervoor kiezen om het open te laten. Natuurlijk niet helemaal open maar wel met hekken als omkadering. Het is ook belangrijk dat je laat zien welk gebied van jou is. Vaak is dat handig bij vrijstaande huizen. Let er dan wel op dat je je huis goed dicht doet. 

Extra tips

Mocht je echt niet van de omgeving houden dan kun je het beste een stenen muur plaatsen. Naast privacy zorgt die ook minder geluidsoverlast. Mocht je in een rijtjeshuis wonen overleg dan met je buren voor het verdelen van de kosten. Zorg er dan wel voor dat je iets kiest wat past in de buurt zodat je een kleurrijke buurt hebt.

Wat moet je doen met het zwembadwater in de winter?

Wat moet je doen met het zwembadwater in de winter?

Het is ontzettend fijn om in de zomer een frisse duik te kunnen nemen in je zwembad, toch kunnen de meeste mensen maar een aantal maanden van het zwembad gebruik nemen. In de winter wordt het water veel te koud om in te zwemmen, tenzij er gebruik kan worden gemaakt van warmte installaties. Je kan het zwembad niet zomaar laten staan, er moet redelijk wat gebeuren om een zwembad te beschermen tegen de kou en de vorst. Het water moet ook aangepakt worden, Waterwellness vertelt hoe. 

Zorg dat de waterbalans goed is

De waterbalans van een zwembad moet bij aanvang van het winterseizoen goed zijn om ook goed de winter door te komen, Maak dus regelmatig het zwembad schoon met een stofzuiger of robot en voeg eventuele chemicaliën toe als dat nodig is. Als het waterbalans eenmaal goed is, is het belangrijk om wat water uit je zwembad te verwijderen. Als water bevriest, kan het veel uitzetten. Als er veel water in onderdelen zit waar het niet weg kan, zal het kapot gaan. Dit kan onnodig veel kosten met zich mee brengen. Haal het water weg totdat de waterlijn onder de skimmer en bovenste inspuiter zit, zo zullen die onderdelen niet kapot gaan door vorst. Als de waterbalans helemaal naar wens is, kan je er ook nog een overwinteringsvloeistof aan toevoegen. Deze vloeistof zorgt ervoor dat het water in het zwembad voor een langere tijd stabiel blijft, dit kan het doen omdat het stabilisatoren bevat. Ook zitten er anti-alg middelen in overwinteringsvloeistof, twee vliegen in één klap dus. 

Vergeet niet om winterdrijvers te plaatsen

Als het water tijdens vorst volledig bevriest, dan kan het beschadigingen aan het zwembad veroorzaken. Je kunt deze beschadigingen voorkomen door winterdrijvers in het water te leggen. Winterdrijvers zijn gevuld met zand, dit zorgt voor een bepaalde deining in het water waardoor het water ook minder snel bevriest. Als het dan toch bevriest zorgen de winterdrijvers ervoor dat de druk van het ijs niet volledig op de wanden van het zwembad komt. Dit kunnen ze doen doordat er aan de bovenzijde veel lucht zit.

Vergeet het zwembad niet af te dekken

Als laatste kan je het water beschermen door het complete zwembad af te dekken, dit kan je doen met een speciaal winterzeil. Het is belangrijk dat er geen daglicht bij het water kan komen, daglicht is voor algen namelijk nodig om te groeien. Als je al het daglicht weghaalt en als je gebruik maakt van overwinteringsvloeistof of anti-alg middel zal het water relatief schoon blijven.

Hoe bereid je je tuin voor op de winter?

Hoe bereid je je tuin voor op de winter?

Langzaam maar zeker is de temperatuur in Nederland weer aan het dalen en worden de dagen steeds korter. De scholen zijn alweer meer dan een maand bezig, dat wilt zeggen dat de herfst en de winter eraan zitten te komen. Het wordt dus onderhand ook weer tijd om de tuinen klaar te gaan maken voor deze twee koude seizoenen, dit is heel belangrijk omdat de tuin deze maanden niet goed door zal komen als dit niet gebeurd, ook scheelt heel weer veel werk in het voorjaar. Maar hoe doe je dit nou? Warentuin heeft een aantal tips. 

Het snoeien van de struiken

Bij veel struiken is het belangrijk om deze voor de winter nog eens goed te snoeien, als dit pas in het voorjaar gebeurd kunnen ze doodbloeden. Het is ook goed om de struiken nog eens extra te beschermen door er een koker van gaas omheen te doen, deze kun je dan weer vullen met bladeren. Dit snoeien geldt voor zowel bladhoudende als bladverliezende struiken en ook voor fruitbomen en klimoppen. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat er bepaalde struiken zijn die hier juist niet tegen kunnen, zoals de forsythia. 

Het klaarmaken van je vijver 

Veel mensen hebben een vijver in hun tuin, ze vinden het leuk om naar de vissen te kijken en het geluid van water werkt kalmerend. De vijver vormt dan ook vaak het hart van de tuin, het is dus belangrijk dat er hier ook onderhoud wordt gepleegd, de vissen en de vijver zelf hebben ook enige speciale aandacht nodig. Als de temperatuur eenmaal onder de 10 graden is gezakt kan de vijverpomp uitgezet worden, laat de eventuele beluchtingspomp wel aan staan, dit voorkomt namelijk dat de vijver dichtvriest. Als je die niet hebt kan je een stuk riolerings/afwateringsbuis gebruiken en die in het water steken, zo kan er nog steeds zuurstof in het water komen wanneer de rest is dichtgevroren. Probeer ook alle bladeren te verwijderen die in de herfst in het water vallen. 

Het gazon

Mensen besteden graag ook veel aandacht aan het gazon zodat ze er strak bij liggen. Voor hun is het dan ook belangrijk dat het gras goed de winter door komt. Er zijn bepaalde meststoffen die ervoor zorgen dat het gras sterker wordt voor in de winter, ook zorgen deze stoffen ervoor dat het mos minder kans krijgt om te groeien. Het gebruiken van kalk werkt ook positief op de bodem, door de verhoogde zuurtegraad worden de meststoffen beter opgenomen. 

Andere voorwerpen

Veel mensen hebben bij hun zithoek vaak allerlei dingen aan de muur of schutting hangen, er kunnen voorwerpen bijhangen waarvoor het ook beter is als deze binnen worden gelegd tijdens de winter. Het kan ook zij zijn dat er bepaalde beelden of andere kunst in je tuin hebt staan die misschien slecht tegen sneeuw of vorst kunnen, hier moet je dan ook rekening mee houden.

Wat zijn leuke kamerplanten?

Wat zijn leuke kamerplanten?

Je wilt je huis opvrolijken, alleen je hebt genoeg van accessoires. Daarom wil je nu een kamerplant. Maar hoe verzorg je die? En welke soorten zijn er? Voor kamerplanten kan je het beste naar Kwekerij de Groot gaan, ze bieden veel verschillende soorten aan. Hierbij de bekendste soorten kamerplanten.

Varens

Een van de meest bekende kamerplant is de varen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en zorgen voor een goede luchtvochtigheid. De bladeren kunnen wel groeien tot een meter lang. Je kan ze in een pot stoppen of gebruiken als hangplant. Verder kan de bladkleur variëren van lichtgroen tot diep donkergroen. Ook kunnen de bladvormen en de hardheid van de bladeren variëren. De varens groeien vooral in wilde gebieden met hoge luchtvochtigheid. 

Varens moet je zoals elke plant verzorgen. Ze hebben direct daglicht nodig en een temperatuur vanaf ongeveer 15 graden celcius. Daarnaast hebben varens veel vocht nodig en moet je ze dus regelmatig sproeien en wekelijks voeding geven. Natuurlijk blijft de Varen groeien en kan je ze dus het best verpotten in maart. Zo kan je de varen gebruiken als kunst in de tuin.

Ficus

Een andere bekende kamerplant is de Ficus. De Ficus is een sterke plant en kan in het wild zelfs meer dan vijfhonderd jaar worden. Helaas geldt dat niet voor een Ficus voor binnen, maar met een aantal tips kan je er toch lang van genieten. Als eerste moet je de Ficus op een half lichte plek zetten. Het is belangrijk om de plant daarna niet meer te verplaatsen, omdat de plant elke keer moet wennen aan een nieuwe locatie. Verder is het belangrijk om water te geven. Hoe meer licht de plant krijgt hoe meer water je moet geven. Ook kan je kamerplantenvoedsel aan het water toevoegen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat een Ficus ook voor de mens zorg en is dus goed voor het milieu.

Alocasia

Verder heb je nog de Alocasia beter bekend als de Olifantsoor. Dat komt doordat de plant enorme bladeren heeft die wel 1 meter lang kunnen worden. Verder is de Alocasia niet lastig om te verzorgen. De plant kan zowel op een lichte als een donkere plek zetten. Natuurlijk heeft de plant ook water nodig. Gelukkig hoeft dat maar een keer per week en hoef je alleen maar in de zomer plantenvoeding te geven. Het is belangrijk om te weten dat de Alocasia veel kan groeien en je de plant dus eens in de 2 jaar moet verpotten. Zo geniet je lang van je kamerplant!

Sauna binnen of buiten plaatsen? Dit zijn de voor- en nadelen

Sauna binnen of buiten plaatsen? Dit zijn de voor- en nadelen

Het heeft grote voordelen om een eigen privé sauna aan te schaffen, of je nou kiest voor een Finse sauna of een infraroodsauna. Je hebt namelijk veel privacy in je eigen sauna, in tegenstelling tot een openbare sauna in een wellnesscenter. Ook kun je er altijd gebruik van maken en heb je de hygiëne zelf in de hand. Je geniet van belangrijke gezondheidsvoordelen, minder spierpijn en de waarde van je huis wordt hoger bij de verkoop. Ben je overtuigd van deze voordelen en wil je een eigen sauna kopen? Daar kun je heel veel plezier van hebben! Er moet wel worden besloten of de jacuzzi binnen of buiten moet worden geplaatst. Een jacuzzi is een grote aanschaf, dus hier moet goed over worden nagedacht. Het heeft voordelen om een jacuzzi binnen te plaatsen, maar ook om een jacuzzi buiten te plaatsen. In deze blog zetten we de voor- en nadelen op een rijtje, zodat je de beste keuze kunt maken.

Buitensauna: genieten van de frisse buitenlucht

Ben je een echte tuinliefhebber en geniet je het liefst zo vaak mogelijk van de buitenlucht? Dan kan het heerlijk zijn om de sauna buiten in de tuin te plaatsen. Zo stap je na een bezoekje aan de sauna meteen je tuin in, en kun je genieten van de buitenlucht. Je poriën sluiten op deze manier weer. Als je sauna binnen staat kun je natuurlijk ook wel naar buiten om af te koelen, maar dit is toch een stuk makkelijker bij een buitensauna.

Buitensauna: meer ruimte

Misschien heb je wel helemaal geen plek om een sauna binnen te plaatsen. Een sauna neemt best wat plek in beslag, en buiten is er vaak meer plek. Als je je jacuzzi buiten plaatst, ben je dus minder beperkt in de afmetingen, en kun je je tuin misschien zelf wel omtoveren tot een echte wellnesstuin. Bij een binnensauna ben je nou eenmaal een stuk beperkter.

Binnensauna: minder verbruik

Een voordeel van een binnensauna is het feit dat er minder energie wordt verbruikt. De temperatuur buiten is nou eenmaal een stuk lager dan de temperatuur binnen, en buiten moet er dus veel meer energie worden verbruikt om tot dezelfde temperatuur in de sauna te komen. 

Binnensauna: meer privacy

Bij een binnensauna heb je meer privacy dan bij een buitensauna. Misschien heb je weinig zin om de buurman tegen te komen als je net uit de sauna komt, en bij een binnensauna heb je hier geen last van. Bovendien hoef je bij een binnensauna niet naar buiten om bij de sauna te komen. In de winter kan de kou je misschien tegenhouden om naar de sauna te lopen, maar bij een binnensauna heb je hier geen last van!